ZIE OOK:
artiesten - locaties - blokfluit - kweepeerdegustaties


Cydonia Barocca houdt er een geheel eigen systeem op na, dat zich baseert op eigen interesse, eigen keuze en kwantumkorting!

Tijdens het festival zijn er zowel gratis als betalende activiteiten. De toegangsprijzen worden berekend volgens CBU (Cydonia Barocca Unit ) . CBU's worden op voorhand gekocht (of ter plaatse bij elke activiteit) en kunnen gebruikt worden voor betalende concerten, stadswandelingen en kweepeerconsumpties en allerlei producten in de Cydoniashop en op de voorziene plaatsen. De prijs van een CBU wordt (veel) lager indien er een groter aantal op voorhand gekocht wordt.

De kaarten zijn niet naamsgebonden en ook nog geldig op volgende edities van Cydonia Barocca. Je koopt er zowel een CD mee in de Cydoniashop (5 CBU), of je eet een pannenkoek met kweepeergelei (2 CBU - o.v. van locatie), of je bestelt later iets via de webshop, enz. 

cbukaart7  = 20€ of 2,85 € per cbu
cbukaart20  = 50€ of 2,50 € per cbu (- 12%)
cbukaart50 = 100€ of 2,00 € per cbu (-30%!)

Wie op voorhand reserveert en registreert krijgt er een bonus van resp. 1, 2 of 4  bovenop (binnenkort)

Eenmalige tickets, betaald met een betaalterminal of cash (liever niet) kunnen ook verkregen worden, mits een kleine opleg van 1,00 € (zie prijzen).